Naar nieuwsoverzicht

We zijn jarig!

03-11-2016

We zijn jarig!

Op 4 november 1976, nu zo’n veertig jaar geleden, zag de officiële supportersvereniging van PEC Zwolle het levenslicht. Wat begon als een samenzijn van vrienden, gekoppeld aan een gezamenlijke passie, is het nu een samenzijn van duizenden. Nog steeds hebben we diezelfde gezamenlijke passie. Maar we zijn zoveel meer dan dat, meer dan alleen een vereniging. We zijn een plek geworden om dichtbij onze selectiespelers te komen. We zijn een plek waar je vrienden ontmoet en tevens een café om je biertje te drinken. We zijn samen één.

Een sfeeractie van ons, voor jullie Het heugelijke feit dat we nu ook onze veertigste verjaardag mogen vieren willen we niet ongemoeid laten. We nodigen jullie van harte uit om een biertje te komen drinken in het supporterscafé voor en na de wedstrijd tegen Roda JC. Voor de wedstrijd zal er aandacht zijn voor onze verjaring in het stadion. Een spectaculaire sfeeractie van ons, voor jullie. De eerste 500 bezoekers van ons aller gezelligst supportershome krijgen een presentje, want wie jarig is trakteert! Let op: dit is na de wedstrijd. Voor een hapje zorgen wij, nemen jullie de gezelligheid mee?

Footnote: Presentjes zijn alleen beschikbaar voor leden van de supportersvereniging en zolang de voorraad strekt. Op = Op.