Lid worden

Wilt u ook lid worden van de Supportersclub PEC Zwolle? Hieronder leest u hoe dat kan.

Word ook (weer) lid van de Supportersclub PEC Zwolle en profiteer van de vele voordelen! Korting op busreizen naar uitwedstrijden, korting op merchandising SC-Design, toegang tot het supporterscafé, deelnemen aan vele activiteiten en nog veel meer. Nieuw dit jaar is dat u samen met uw kinderen in één keer lid kunt worden van de Kidsclub/Juniorclub en de Supportersclub! U kunt lid worden door een ingevuld inschrijfformulier in te leveren en het betalen van de contributie.

Maak de contributie over op rekeningnummer NL43INGB0004361239 of betaal contant in het supporterscafé. Daarnaast kunt u in het Supporterscafé een machtiging invullen zodat elk seizoen de contributie automatisch van uw rekening wordt gehaald.

Voor het huidige seizoen gelden de volgende prijzen:

Lidmaatschap    Prijzen     Voorwaarden
Jeugd-senior € 10,00 1 persoon op 1 juli van het lidmaatschapsjaar, jonger dan 16 jaar of vanaf 65 jaar.
Supporter € 15,00 1 persoon van 16 tot 65 jaar.
Gezin 2 € 17,50 2 personen die op hetzelfde adres wonen.
Gezin 3 € 20,00 3 personen die op hetzelfde adres wonen.
     

Meer dan 4 personen in verband met kidsclubleden/juniorleden + € 2,50 per kind dat op hetzelfde adres woont.

Automatische incasso’s

U kunt de supportersclub machtigen om elk jaar, via automatische incasso, het lidmaatschapsgeld van uw rekening te halen. Een groot gemak voor u en voor ons.

U kunt heel eenvoudig via mail aan onze penningmeester (penningmeester@scpeczwolle.nl) dit regelen. Zet in de mail, uw naam, adres, lidnummer en banknummer en zet er de volgende tekst bij: “Hierbij machtig ik de Supportersclub PEC Zwolle, om 1x per seizoen het verschuldigde lidmaatschapbedrag van mijn rekening te halen.”

Wanneer u al een incasso heeft afgegeven, dan kunt u ook voor vragen over onjuiste incasso’s, het opzeggen van incasso’s en andere informatie of vragen over incasso’s, terecht bij onze penningmeester penningmeester@scpeczwolle.nl.

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief via de e-mail ontvangen? Vergeet dan ook niet uw e-mailadres door te geven.

Pasjes

Na ontvangst van de contributie kunt u uw lidmaatschapspasje(s) afhalen tijdens de open dag of daarna tijdens de thuiswedstrijden van PEC Zwolle. Uitgifte gebeurt bij of in het supporterscafé.

Vragen

Als er nog vragen zijn, kunt u mailen naar lidworden@scpeczwolle.nl.

ABC-Member

U kunt ook gelijk de Away Benefit Card bestellen. Deze kaart kost € 25,00. Bij de bestelling van een Away Benefit Card is het doorgeven van een e-mailadres en telefoonnummer ook verplicht. Kijk bij “ABC membership” voor meer informatie over de Away Benefit Card.