Lid worden

Wilt u ook lid worden van de Supportersclub PEC Zwolle? Hieronder leest u hoe dat kan.

Hier inschrijven

Word ook (weer) lid van de Supportersclub PEC Zwolle en profiteer van de vele voordelen! Korting op busreizen naar uitwedstrijden, korting op merchandising SC-Design, toegang tot het supporterscafé, deelnemen aan vele activiteiten en nog veel meer. Nieuw dit jaar is dat u samen met uw kinderen in één keer lid kunt worden van de Kidsclub/Juniorclub en de Supportersclub!

U kunt lid worden door op de hierboven in het groene blok: "Hier inschrijven" link te klikken. Onze voorkeur gaat uit naar het digitaal inschrijven van nieuwe leden. Na inschrijving ontvangt u van onze partner ClubCollect een betaalverzoek. Via dit verzoek kunt u aangeven hoe u wilt betalen en tegelijk kunt u uw gegevens bekijken en waar nodig aan passen. Bij ons kunt u op de volgende manieren betalen: iDeal; Automatische Incasso; Creditcard of via overschrijving.

Wanneer u contant wilt betalen, dan kan dat alleen tijdens thuis wedstrijden. Voorafgaand aan de wedstrijd kunt u dit regelen bij de stand van de ledenadministratie.

Voor het huidige seizoen gelden de volgende prijzen:

Lidmaatschap    Prijzen     Voorwaarden
Jeugd-senior € 12,50 1 persoon op 1 juli van het lidmaatschapsjaar, jonger dan 16 jaar of vanaf 65 jaar.
Supporter € 17,50 1 persoon van 16 tot 65 jaar.
Gezin 2 € 20,00 2 personen die op hetzelfde adres wonen.
Gezin 3 € 22,50 3 personen die op hetzelfde adres wonen.
     

Meer dan 4 personen in verband met kidsclubleden/juniorleden + € 2,50 per kind dat op hetzelfde adres woont.

Automatische incasso’s

U kunt de supportersclub machtigen om elk jaar, via automatische incasso, het lidmaatschapsgeld van uw rekening te halen. Een groot gemak voor u en voor ons.

U kunt dit aangeven via de betaallink die we u voorafgaand van het nieuwe seizoen toesturen. Door de automatische incasso machtigt u de Supportersclub PEC Zwolle, om per seizoen het verschuldigde lidmaatschapbedrag van uw rekening te halen.”

Vragen over incasso's of andere betalingen kunt u terecht bij onze penningmeester: [email protected]

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggingen van het lidmaatschap kan alleen voor het nieuwe seizoen. Voor 1 mei van het lopende seizoen dient dit bij onze ledenadministratie binnen te zijn ([email protected]). 

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief via de e-mail ontvangen? Vergeet dan ook niet uw e-mailadres door te geven.

Pasjes

Elk lid kan via [email protected] aangeven of hij/zij een ledenpas wil. Na betaling zal uw ledenpas bij de eerstvolgende thuiswedstrijd klaar liggen bij de ledenadministratie (voor het supportershome)

Vragen

Als er nog vragen zijn, kunt u mailen naar [email protected]

ABC-Member

U kunt ook gelijk de Away Benefit Card bestellen. Deze kaart kost € 25,00. Bij de bestelling van een Away Benefit Card is het doorgeven van een e-mailadres en telefoonnummer ook verplicht. Kijk bij “ABC membership” voor meer informatie over de Away Benefit Card.