Zaalvoetbal

Algemene informatie

In 1978 werd onder toezicht van de KNVB door Joop van Ommen de zaalvoetbalvereniging WRZV opgericht. De toen opgerichte competitie werd gespeeld in de IJsselhallen. In 1988 werd een stap voorwaarts gemaakt. Er werd een sporthal gebouwd die de toepasselijke naam WRZV Sporthallen kreeg.  In de loop der jaren is de zaalvoetbalvereniging en zijn thuishaven uitgegroeid tot een begrip in Zwolle en omstreken. De huidige vereniging telt meer dan zeventig teams, meestal gevormd uit bedrijven uit de regio Zwolle. Maar ook vriendenclubs of familieteams komen voor. 

De teams zijn verdeeld over zeven verschillende klassen op drie verschillende niveaus. Er wordt momenteel gespeeld op de maandag, dinsdag en woensdagavond. In de gezellige bar die aanwezig is kan worden nagetafeld onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een avondje WRZV Zaalvoetbal is een avondje ontspanning voor alle zaalvoetbalfans. 

Op dit moment speelt het team van de Supportersclub PEC Zwolle in de tweede klasse op maandag. Door het onlangs behaalde kampioenschap speelt het team van de Supportersclub PEC Zwolle het volgende seizoen in de kampioensklasse. Op de site van de WRZV staat het programma, ook de uitslagen en de stand wordt hier vermeld. Sinds kort is er ook een twitter account. [email protected]

Programma, uitslagen en stand: 

Regelmatig worden er ook toernooien gespeeld bij andere clubs zoals Den Bosch en PSV. In maart wordt altijd het eigen toernooi van de supportersclub gespeeld. 

Sponsoring 

Voor de voortgang van het bestaan van het team kunnen er nooit genoeg sponsors zijn. En dus zijn wij altijd op zoek naar sponsors die hun reclame op het zaalvoetbalshirt willen drukken en daarmee hun steentje willen bij dragen. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op onderstaand e-mail adres. 

Informatie & Contact 

Voor meer informatie of een keer mee spelen met het team wordt u door verwezen naar E. Deuling of stuur een e-mail naar [email protected]