Line-up

Voor elke thuis- en uitwedstrijd van PEC Zwolle, regelt de kidsclub de Line-up. Elke keer worden er 11 kinderen uitgenodigd om voorafgaand aan de wedstrijd, met de spelers van PEC Zwolle het veld op te lopen. Alle kinderen dragen voetbalkleren in de kleuren van PEC Zwolle.

WIL JIJ MEEDOEN MET DE LINE-UP? HOE GEEF JIJ JE OP?

Kids kunnen zich voor elke wedstrijd opgeven om mee te lopen met de line up! Hoe stoer is dat, als jij je vriendjes in de klas kunt vertellen dat je met Bram van Polen of Slobodan Tedić op het veld hebt gestaan. En daarna ook nog gratis de wedstrijd kon bekijken…

Maar hoe gaat dat nou in z’n werk…?
Leuk idee, om mee te lopen aan de hand van de spelers, maar hoe gaat dat dan eigenlijk? Een veel gestelde vraag en hierbij het antwoord: 

1. Aanmelden, uitnodiging en álle informatie

Als jij wilt meelopen met de line-up bij een uitwedstrijd, is het belangrijk dat je lid bent van de supportersclub. We nodigen kids uit tussen de 5 en 11 jaar. Zij ontvangen een mail met daarin de uitnodiging. Op deze mail moet je dan reageren. Als je ingeloot bent krijg je daar een mail op met de benodigde info. Waar zij het beste kunnen parkeren, waar ze zich aansluitend moeten melden en dat zij daar per kind twee kaartjes krijgen om samen met een begeleider de wedstrijd te bekijken! PEC Zwolle zorgt bij elke wedstrijd voor begeleiding. Zij nemen de tas met tenues mee, zodat jij alleen je voetbal-/sportschoenen hoeft mee te nemen.

2. Omkleden, uitleg en meelopen het veld op

Als iedereen zich heeft gemeld, gaan de kids met de begeleiding naar de kleedkamers. De ouders/begeleiders kunnen dan alvast plaatsnemen op de tribune. Jij krijgt het clubtenue aan en er wordt duidelijk verteld wat je mag gaan doen! En dan komt het moment suprême… De spelers lopen uit de catacomben, jij staat al klaar op het veld en de spelers komen jullie tegemoet. Veel camera’s zijn op je gericht (dus de thuisblijvers zien je op tv!) jij loopt heel stoer voorop, wacht bij de middenstip op de spelers. De spelers schudden de handen en dan krijg jij een seintje dat je weer terug mag rennen! 

3. Samen de wedstrijd kijken

In de kleedkamer trekt je je eigen kleren weer aan, en dan word je weer naar de tribune gebracht waar je samen met je ouder/begeleider de wedstrijd kunt bekijken! Hopelijk pakt PEC drie punten en heb jij de dag van je leven!!

Nog geen lid? https://www.scpeczwolle.nl/inschrijven/lid-worden