ABC membership

Wordt ABC-lid van de Supportersclub PEC Zwolle Tijdens de uitwedstrijden van PEC Zwolle wil de Supportersclub PEC Zwolle dat er zo veel mensen meereizen om PEC te ondersteunen. Ook bij uitwedstrijden kunnen supporters het verschil maken door achter onze spelers te gaan staan. De spelers waarderen het zeer dat supporters de moeite nemen om achter hen aan te reizen. Vaak worden uitwedstrijden al redelijk bezocht en is er altijd een gezellige en positieve sfeer, maar het kan natuurlijk altijd beter. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om de uitwedstrijden te kunnen bezoeken willen wij proberen om elke uitwedstrijd minimaal één supportersbus te laten rijden. Hier heeft de Supportersclub PEC Zwolle een lidmaatschap in het leven geroepen; ABC-lid. ABC staat voor Away Benefit Card (voordeelkaart voor uitwedstrijden). Hierdoor kunnen de kosten voor de supporters naar beneden gehaald worden en bieden we aan nog meer mensen de mogelijkheid om mee te kunnen naar uitwedstrijden.

Hoe werkt het? Je wordt voor € 25,- ABC-lid voor het gehele seizoen** Je krijgt voorrang op kaarten voor de uitwedstrijden*. Kaarten kunnen worden gekocht in het supportershome tijdens de bus inschrijvingen. ABC-leden kunnen hun plek via het internet reserveren tot 1 dag voordat de bus inschrijving begint (meestal tot en met dinsdag 23:59) -** via [email protected].

Aanmeldingen via e-mail worden zoveel mogelijk in bus 1 geplaatst (wil je in een andere bus, geef dat dan zelf aan). Wanneer de bus vol is, word je automatisch in bus 2 etc. geplaatst. 

Na vijf wedstrijden met de bus, heb je de kosten er al uit. Naast wat vaak wordt gezegd, is het vaak erg gezellig in de bus, hoef je geen BOB te regelen, rijd je niet verkeerd, en word je begeleid bij aankomst en vertrek. Een drankje en af ​​en toe een hapje worden geregeld. Je kunt zelfs je eigen muziek en dergelijke meenemen als je wilt. Kortom, alle voorwaarden voor een gezellige uitwedstrijd van PEC Zwolle.

Word snel lid en motiveer ook je vrienden, familie en medesupporters om dat ook te doen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat er elke uitwedstrijd een bus gaat, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Deze actie geldt alleen voor leden van de Supportclub PEC Zwolle. De bus rijdt pas als er minimaal 25 supporters zich hebben aangemeld. Ben je nog geen lid doe dit dan snel.

* ABC-leden moeten zich goed aanmelden om gebruik te maken van hun gereserveerde kaarten. ** Prijzen zijn op basis van seizoen 2017-2018. Jaarlijks worden de prijzen gebruikt.   

Elke jaar zullen we de prijs zo laag mogelijk proberen te houden.