ABC membership

Wordt ABC-Member van de Supportersclub PEC Zwolle Tijdens de uitwedstrijden van PEC Zwolle wil de Supportersclub PEC Zwolle dat er zo veel mogelijk mensen meereizen om PEC te steunen. Ook bij uitwedstrijden kunnen supporters het verschil maken door achter onze spelers te gaan staan. De spelers waarderen het zeer dat supporters de moeite nemen om achter hen aan te reizen. Vaak worden uitwedstrijden al redelijk bezocht en is er altijd een gezellige en positieve sfeer, maar het kan natuurlijk altijd beter. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om de uitwedstrijden te kunnen bezoeken willen wij proberen om elke uitwedstrijd minimaal één supportersbus te laten rijden. Hiervoor heeft de Supportersclub PEC Zwolle een lidmaatschap in het leven geroepen; ABC-Member. ABC staat voor Away Benefit Card (voordeelkaart voor uitwedstrijden). Hierdoor kunnen de kosten voor de supporters naar beneden worden gehaald en bieden we aan nog meer mensen de mogelijkheid om mee te kunnen naar uitwedstrijden. Hoe werkt het? Je wordt voor € 25,- ABC-Member voor het gehele seizoen** .Je betaalt per uitwedstrijd nog maar € 24,- i.p.v. € 29,-** Je bent verzekerd van kaarten voor de uitwedstrijden*. Kaarten kunnen worden gekocht in het supporterscafé tijdens de businschrijvingen ABC-Members kunnen hun plek via het internet reserveren tot 1 dag voordat de businschrijving begint (meestal tot en met dinsdag 23:59) Dit kan via [email protected]

Aanmeldingen via e-mail worden automatisch in bus 1 geplaatst totdat deze vol is (wil je in een andere bus geef dat dan even aan). Daarna word je automatisch in bus 2 geplaatst etc. Heb jij je niet via de e-mail ingeschreven, dan vervalt je reservering en zullen wij de bus(sen) opvullen met andere supporters.

Dus als je maar vijf wedstrijden met de bus meegaat, heb je de kosten er al uit. In tegenstelling tot wat vaak wordt gezegd, is het vaak erg gezellig in de bus, hoef je geen BOB te regelen, rijd je niet verkeerd, en word je begeleid bij aankomst en vertrek. Een drankje en af en toe een hapje worden geregeld. Je kunt zelfs je eigen dvd's en dergelijke meenemen als je wilt. Kortom, allemaal voorwaarden voor een gezellige uitwedstrijd van PEC Zwolle.

Word snel member en motiveer ook je vrienden, familie en medesupporters om dat ook te doen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat er iedere uitwedstrijd minimaal een bus gaat, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

LET OP!!! 

Deze actie geldt alleen voor leden van de Supportersclub PEC Zwolle. De bus rijdt pas als er minimaal 25 supporters zich hebben opgegeven. Ongeacht ABC-member, lid of geen lid. Ben je nog geen lid doe dit dan snel, leden hebben ook voorrang op de kaartverkoop voor uitwedstrijden.

*   ABC-Members moeten zich wel aanmelden om gebruik te maken van hun gereserveerde kaarten.
** Prijzen zijn op basis van seizoen 2017-2018. Jaarlijks worden de prijzen opnieuw vastgesteld.

Elke jaar zullen we de prijs zo laag mogelijk proberen te houden.