Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Een bekend gezegde dat door vrijwel iedereen zal worden onderschreven. Het zorgt voor een stevig fundament voor elke club. Een gezonde en ambitieuze club kan niet zonder een sterke en brede jeugdselectie. Maar dat kost natuurlijk wel wat. Gelukkig heeft PEC Zwolle een supportersclub die een steentje bij wil dragen. De Supportersclub PEC Zwolle sponsort alle elftallen van de B jeugd. Het logo van de supportersclub komt op zowel het uit als thuis tenue.

De supportersclub vind jeugd heel belangrijk en heeft daarom ook een eigen kidsclub. Ruim 700 kinderen zijn hier lid van. De supportersclub organiseert veel leuke activiteiten voor de kinderen en betrekt ze ook bij de wedstrijden door ze in te zetten als vlagger, line-upper, of Vipkid.

Door de jeugd al aan zich te binden hoopt de supportersclub PEC Zwolle dat het aantal supporters van PEC Zwolle gaat groeien. Om zo samen de club groot te maken.

Ben jij een grote fan, en wil je, je spreekbeurt houden over PEC Zwolle?

Maak dan gebruik van onze spreekbeurtkist. Wat zit er in zo’n kist? Allerlei shirts, foto’s, boeken, dvd’s, sjaaltjes, posters, een mini stadion en andere leuke hebbedingetjes. Wil je deze kist het komende schooljaar lenen, dan kan dat! Graag je verzoek mailen naar: [email protected].

Succes