Veelgestelde vragen

Kan ik nog lid worden van de Supportersclub PEC Zwolle en waar?

Jazeker, u kunt altijd lid worden van de Supportersclub PEC Zwolle. Voor meer informatie klik hier.

Moet ik mijn pasje nu echt meenemen naar het supporterscafé?

Ja, het supporterscafé is alleen voor leden van de Supportersclub PEC Zwolle. Mensen zonder lidmaatschappasje komen er niet in. Dit houdt automatisch in dat supporters van de tegenpartij geen toegang hebben tot het home. De vrijwilligers aan de deur kennen veel mensen en gezichten, maar weten niet wie er lid is en wie niet. Als u geen pasje hebt, komt u het supporterscafé niet in. Neem uw pasje dus altijd mee als u naar het supporterscafé gaat.

Ik ben mij pasje kwijt. Wat moet ik doen?

Geef dit door aan de secretaris van de Supportersclub PEC Zwolle of bij een van de mensen van het deurbeleid die bij de deur staan van het supporterscafé. De Supportersclub PEC Zwolle zal er dan voor zorgen dat u een nieuwe lidmaatschappas met de eerst volgende thuiswedstrijd kunt afhalen bij de mensen van het deurbeleid. 

Mag ik voor een keer een gast meenemen?

Natuurlijk is het geen probleem als u een keer iemand meeneemt die een keer een wedstrijd van PEC Zwolle bezoekt. Wel dien je de mensen van het deurbeleid hiervan vooraf op de hoogte te stellen. Dit kan via [email protected]

Waarom wordt er (soms) voor de wedstrijd geen bier geschonken?

De Supportersclub PEC Zwolle mag niet zelf bepalen of ze alcohol schenkt of niet. Dit wordt besproken in de driehoek die bestaat uit politie, gemeente en BVO PEC Zwolle. Wel staat de Supportersclub PEC Zwolle er voor in dat er één lijn wordt getrokken voor het hele stadion.

Doet de Supportersclub PEC Zwolle ook iets met stadionverboden?

Nee. De Supportersclub PEC Zwolle heeft wel overleg met de BVO PEC Zwolle over de maatregelen en we zullen altijd proberen er voor de supporters te zijn. Als iemand wordt opgepakt door de politie kunnen we echter niets doen voor die persoon. Het stadionverbod en de geldboete wordt namelijk opgelegd door het Openbaar Ministerie en de KNVB.

Als iemand een stadion verbod krijgt van PEC Zwolle, let de Supportersclub PEC Zwolle er wel op dat dit juist afgehandeld wordt. Het bestuur van de Supportersclub PEC Zwolle heeft namelijk afspraken gemaakt met de BVO PEC Zwolle over die procedure. Hierbij is sprake van een onafhankelijke hoorcommissie die advies geeft aan het bestuur van PEC Zwolle. Het bestuur bepaalt vervolgens de lengte van het stadionverbod en geeft dit door aan de KNVB.

Als een supporter het bestuur van de Supportersclub PEC Zwolle benaderd met een hulpvraag, zal het bestuur altijd kijken of zij de desbetreffende persoon kunnen helpen.

Ik krijg geen clubblad en geen post, hoe komt dat?

In het verleden brachten vrijwilligers de post rond en dit ging nog wel eens fout door drukte, ziekte etc. We versturen nu alle post via Post NL. Daarnaast kunnen adreswijzigingen doorgegeven worden via [email protected].

Waar staat ABC voor en kan ik nog ABC-member worden?

ABC staat voor Away Benifit Card. Zoals de naam al zegt is dit een voordeelkaart voor uitwedstrijden. Door ABC-member te worden krijgt u extra korting op uitwedstrijden en kunt u vooraf al een plek reserveren in de bus. U kunt altijd ABC-member worden. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar [email protected] of door u aan te melden bij het busteam op een (bus)inschrijfavond in het supporterscafé. Zij kunnen u hier verder over informeren.

Moet ik mijn seizoen- of clubcard van PEC Zwolle tonen wanneer ik een kaartje wil kopen voor een uitwedstrijd?

Ja! Wanneer je in het bezit wil komen van een bus- of autocombikaart moet jij bij aankoop en het omwisselen van het omwisselbiljet je seizoen- of clubcard tonen.

Gaat de busreis wel door?

Bij een inschrijving voor een uitwedstrijd komt het wel eens voor dat een bus niet geheel gevuld is. De busreis gaat door als minimaal 25 mensen zich opgegeven hebben voor een busreis. Zijn er minder opgaven dan beslist PEC Zwolle of de busreis doorgaat en niet de Supportersclub PEC Zwolle.

Wanneer is er weer klaverjassen?

Iedere eerste vrijdag van de maand (als er geen wedstrijd is) biedt de Supportersclub PEC Zwolle de gelegenheid om een boompje te leggen in het Supporterscafé. Start 20.00. Het Supporterscafé is vanaf 19.30 uur geopend. De inleg is € 2,- en er zijn mooie vleesprijzen te winnen!

Naast het klaverjassen is het voor liefhebbers van een potje darts mogelijk om op één van de vier dartbanen te darten. Ook gewoon gezellig een drankje drinken aan de bar is natuurlijk mogelijk.

Zoekt de Supportersclub PEC Zwolle nog vrijwilligers?

De Supportersclub PEC Zwolle is een groeien de club en kan altijd extra vrijwilligers gebruiken. Mochten wij direct op zoek zijn naar vrijwilligers, dan zullen wij dit communiceren via onze nieuwsbrief, clublad, website en social-media. Wilt u vrijwilliger worden? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Vele handen verlichten het werk en samen dragen wij bij aan de club FC Zwolle.

Kan ik in bezit komen van de originele foto die op de website van de Supportersclub PEC Zwolle staat?

Jazeker, u kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected]