Clubblad ‘Onder de Peperbus’

Clubblad  ‘Onder de Peperbus’ is er ook voor jou

Het clubblad van de Supportersclub PEC Zwolle heet ‘Onder de Peperbus’ en komt in ieder geval vier keer per jaar uit (meestal in september, december, maart en mei/juni), in een oplage van rond de 2000  exemplaren en in full color. Alle leden, sponsoren, spelers/staf en supportersverenigingen van andere voetbalclubs ontvangen het blad. Het clubblad wordt opgemaakt en gedrukt door Zalsman uit Zwolle. .

De redactie bestaat  uit:

Edwin Deuling
Vincent Epema
Mylona Roddenhof – Hasselt
Joost Karreman
Kristian Mussche
Thijs Iliohan
Jasper van Loo (eindredacteur)
Erik Riemens (hoofdredacteur)

 De foto’s worden gemaakt door Jos van Benthem, maar er wordt ook gebruik gemaakt van andere fotografen. 

Het cluborgaan heeft een aantal vaste rubrieken. Twee artikelen vanuit het bestuur van de Supportersclub PEC Zwolle, ”Van de Bestuurstafel” en het “Woord van de Voorzitter”. Verder is er een groot interview met een speler van PEC Zwolle, een kennismaking met een nieuwe selectiespeler en is er ook veel aandacht voor de mening van de de supporters. Daarnaast is er de Henk Timmer bokaal, een prijs voor de beste speler van het seizoen en er zijn verslagen waarin alle wedstrijden van PEC Zwolle kort worden besproken. Diverse columns en andere, al dan niet historisch getinte verhalen, zorgen voor een interessante afwisseling en verdieping. Ook werkt trainer John van ’t Schip mee aan een vragenrubriek en is er een quiz, waarmee een gesigneerd PEC Zwolle wedstrijdshirt te winnen is.

Voor de Kidsclub is op de middenpagina’s de nodige ruimte gereserveerd. De overige pagina’s worden verschillend per uitgave gevuld, met bijvoorbeeld de open dag of het zaalvoetbalteam.

Wil je ook iets leuks aandragen voor het clubblad? Heb je iets meegemaakt tijdens een wedstrijd van PEC Zwolle of wil je een oproep doen, of je mening geven?  Het kan allemaal!

Neem dan contact op via [email protected]