Uitwedstrijden

Door middel van deze pagina willen wij proberen in het kort uit te leggen hoe u een uitwedstrijd kan bezoeken. Afreizen naar een uitwedstrijd kan op basis van twee regelingen, namelijk door middel van vrij vervoer of een combi regeling. Deze laatste is weer te onderscheiden in auto- en/of buscombi.

A-Categorie

Als er sprake is van een A-Categorie wedstrijd, dan geldt er altijd een vrij vervoer regeling. Dit houdt in dat de kassa’s van het bezoekersvak geopend zijn, zodat u daar het toegangskaartje kunt kopen. Mensen die dus op eigen gelegenheid de uitwedstrijd willen gaan bezoeken, kunnen dat doen. Daarnaast biedt de Supportersclub PEC Zwolle de mogelijkheid om met een georganiseerde bus mee te reizen. Hiervoor zal ten minste één inschrijfavond worden georganiseerd in het supporterscafé.

B-Categorie

Als er sprake is van een B-Categorie wedstrijd, dan geldt er een combi regeling. Beide voetbalclubs en de lokale driehoek bepalen dan of er naast de buscombi ook gebruik gemaakt mag worden van een autocombi regeling. In beide gevallen moet u zich inschrijven (kassa’s van het bezoekersvak zijn gesloten). Hiervoor organiseert de Supportersclub PEC Zwolle ten minste één inschrijfavond in het supporterscafé om een omwisselbiljet aan te schaffen. Om een omwisselbiljet aan te kunnen schaffen moet u in bezit zijn van een geldige PEC Zwolle seizoenkaart- of clubkaart.

Autocombi

Bij een autocombi dient u op de wedstrijddag in bezit te zijn van een geldig omwisselbiljet. Deze moet u inwisselen tussen een bepaald tijdstip op het kantoor van PEC Zwolle of ergens langs de snelweg op de route naar de plaats van bestemming. Bij het inwisselen krijgt u een geldig toegangsbewijs en eventueel een routebeschrijving en parkeerkaart. Bij een autocombi worden supporters namelijk vaak verzocht om via een bepaalde route naar de plaats van bestemming te rijden en de auto te parkeren op de daarvoor aangewezen plaats.

Buscombi

Bij een buscombi dient u op de wedstrijddag in bezit te zijn van een geldig omwisselbiljet. Deze moet u laten zien voordat u de bus betreedt. In de bus zult u van een steward een geldig toegangsbewijs ontvangen. De bus zal geparkeerd worden op de parkeerplaats nabij het uitvak.

C-Categorie 

Als er sprake is van een C-Categorie wedstrijd, dan geldt er een verplicht buscombi regeling. Hiervoor organiseert de Supportersclub PEC Zwolle ten minste één inschrijfavond in het supporterscafé om een omwisselbiljet aan te schaffen. Bij een buscombi dient u op de wedstrijddag in het bezit te zijn van een geldig omwisselbiljet. Deze moet u laten zien voordat u de bus betreedt. In de bus zult u van een steward een geldig toegangsbewijs ontvangen. De bus zal geparkeerd worden op de parkeerplaats nabij het uitvak.

In de week voor elke uitwedstrijd organiseert de Supportersclub PEC Zwolle ten minste één inschrijfavond in het supporterscafé. De exacte dag(en) en tijd(en) zullen via de website van de Supportersclub PEC Zwolle kenbaar gemaakt worden. De Supportersclub PEC Zwolle streeft ernaar om naar elke uitwedstrijd een supportersbus te laten rijden.

Tarieven

Mensen die naast seizoenkaart- of clubkaarthouder ook lid zijn van de Supportersclub PEC Zwolle krijgen korting.
Leden van de Supportersclub PEC Zwolle betalen € 29,-. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 35,-.
ABC-members* betalen slechts € 24,-!** Daarnaast hebben ABC-members* voorrang op de verkoop van uitkaarten. Als je kaarten online via peczwolle.nl koopt is er maar 1 prijs, €31,50.

 

*  Away Benefit Card-Member á €25,- per seizoen. 
** Prijzen op basis van seizoen 2017-2018.

Prijzen worden jaarlijks berekend op basis van kostprijs en beschikbaren informatie.