Kids club

De kidsclub is dé supportersclub voor onze jongere leden. De leeftijd van onze kidsclub supporters liggen tussen de 0 en 12 jaar. Wat de kidsclub zo leuk maakt, is dat erheel veel activiteiten worden georganiseerd waaraan je gemakkelijk kunt deelnemen. Zo zijn een heleboel leuke activiteiten, zoals lekker knutselen en een bingo, maar er zijn ook hele stoere activiteiten, zoals bijvoorbeeld een stadsspel. Omdat onze kidsclub leden altijd zoet zijn, komt Sinterklaas ook ieder jaar langs.

Aan het einde van het voetbalseizoen wordt groots afgesloten met een gave slotactiviteit. Maar…dat is nog niet alles wat de kidsclub doet. Wij verzorgen ook bij elke thuiswedstrijd de playersescortte van de spelers. Voor deze activiteit is altijd heel veel animo, en dat is ook niet raar, want hoe gaaf is het om samen met de spelers van PEC Zwolle het veld op te komen in een vol stadion! En soms gaan onze kidsclub leden zelfs mee naar een uitwedstrijd, om daar met de spelers het veld op te lopen.

De kidsclub is een onderdeel van de supportersclub, en staat bekend als een betrokken club. Dit is te merken aan de zorgvuldigheid waarmee de activiteiten worden uitgekozen, maar ook aan kleine dingen, zoals het versturen van een verjaardagskaart.