Naar nieuwsoverzicht

VIPKID - Het verhaal van Luuk Wagenaar

01-11-2017

Zaterdag avond 28 oktober 2017 was ik Vipkid bij de wedstrijd van PEC Zwolle /ADO Den haag.

Ik werd bij het supportershome ontvangen door Lareina en Jos de fotograaf.

Daar kreeg ik wat te drinken aangeboden en kreeg van de supporters club en PEC Zwolle een tas met PEC Zwolle spullen waaronder een sjaal die ik nog niet had.

Lareina heeft mij een paar dingen vertelt over PEC Zwolle. En er werd uitgelegd over wat we vanavond gingen doen.

We hebben een rondleiding achter de schermen gehad. We zijn in de commando ruimte geweest, waar de politie zit en de stewards. Daar heb ik de camera bediend en ingezoomd op de plek waar ik normaal zit.
Daarna gingen we naar de ruimte waar de TV opnames plaatsvinden voor FOX sport.
We zijn door de spelerstunnel gelopen. De spelers liepen langs ons heen voor de warming up.
Toen kwam Stef Nijland aanlopen en zijn we samen naar het veld gegaan.
Daar hebben we even lekker gekletst en mocht ik samen met Stef op de foto.
Stef is 1 van mijn favoriete spelers. We hebben gekeken naar de warming up.
Hierna mochten we vanuit de VIP plekken de wedstrijd bekijken. Het was een zeer mooie en spannende wedstrijd. Het is 2-0 geworden.

Na het eindsignaal zag ik de spelers weer de tunnel inlopen en van Diederik Boer, mijn favoriete keeper, ontving ik de keepers handschoenen. Wat ben ik hier blij mee!

Vandaar uit gingen we naar de persconferentie. Dit was ook heel interessant om de trainers en coaches van dichtbij te zien.

Toen gingen we naar het spelers home waar alle spelers aanwezig waren. Ik heb van bijna iedere speler een handtekening gekregen, m.u.v. Philippe Sandler/Kingsley Ehizibue en Piotr Parzyczek

Het was een super avond.

PEC Zwolle en Supportersclub VIPKID bedankt.

Groet van Luuk Wagenaar uit Wijhe

 

Zaterdag avond 28 oktober 2017 was ik Vipkid bij de wedstrijd van PEC Zwolle /ADO Den haag.Ik werd bij het supportershome ontvangen door Lareina en Jos de fotograaf.Daar kreeg ik wat te drinken aangeboden en kreeg van de supporters club en PEC Zwolle een tas met PEC Zwolle spullen waaronder een sjaal die ik nog niet had.Lareina heeft mij een paar dingen vertelt over PEC Zwolle. En er werd uitgelegd over wat we vanavond gingen doen.We hebben een rondleiding achter de schermen gehad.  We zijn in de commando ruimte geweest, waar de politie zit en de stewards.  Daar heb ik de camera bediend en ingezoomd op de plek waar ik normaal zit.Daarna gingen we naar de ruimte waar de TV opnames plaatsvinden voor FOX sport.We zijn door de spelerstunnel gelopen.   De spelers liepen langs ons heen voor de warming up.Toen kwam Stef Nijland aanlopen en zijn we samen naar het veld gegaan.Daar hebben we even lekker gekletst en mocht ik samen met Stef op de foto.Stef is 1 van mijn favoriete spelers. We hebben gekeken naar de warming up.  Hierna mochten we vanuit de VIP plekken de wedstrijd bekijken.  Het was een zeer mooie en spannende wedstrijd. Het is 2-0 geworden.Na het eindsignaal zag ik de spelers weer de tunnel inlopen en van Diederik Boer,  mijn favoriete keeper,  ontving ik de keepers handschoenen.  Wat ben ik hier blij mee!Vandaar uit gingen we naar de persconferentie.  Dit was ook heel interessant om de trainers en coaches van dichtbij te zien.Toen gingen we naar het spelers home waar alle spelers aanwezig waren.  Ik heb van bijna iedere speler een handtekening gekregen, m.u.v. Philippe Sandler/Kingsley Ehizibue en Piotr ParzyczekHet was een super avond. PEC Zwolle en Supportersclub VIPKID bedankt. Groet van Luuk Wagenaar uit Wijhe