Naar nieuwsoverzicht

VIPKID - Het verhaal van Jorn Twigt

22-09-2016

Hoi,

Mijn naam is Jorn Twigt , ik ben 7 jaar en kom uit Spijkenisse.

Ik ben eigenlijk fan van Feyenoord en dan vooral van Anass Achahbar. Nadat Anass naar PEC Zwolle is gegaan ben ik lid geworden van de Kids Club van PEC Zwolle zodat ik Anass kon volgen.

Ik zit zelf door een infarct in mijn heupkop voor lange afstanden in een rolstoel omdat deze is afgestorven. Zelf mag ik dus ook niet voetballen maar dit is wel mijn passie .

Samen met mama had ik de documentaire gekeken over Saymak en Karagounis omdat ik zelf ook moet revalideren. Toevallig ging hier de vraag over en wist ik dat dat in Zeist was.

Dinsdagavond werd ik gebeld dat ik was uitgekozen als Vip Kid bij de wedstrijd PEC Zwolle - AZ. Dit vond ik heel erg cool. Ik mocht twee extra personen meenemen en dat werden mama en Jose.

Ik heb de dagen afgeteld en zondag zijn we om 10 uur op de trein gestapt naar Zwolle waar wij om 13.00 uur werden opgewacht door Lareina in het supportershome. Daar kregen wij een drankje en kreeg ik een tas met allerlei cadeautjes van PEC Zwolle. Voor Lareina had ik ook een cadeautje blauw/witte PEC bonbons ;-)

Na de foto’s begon de rondleiding in het stadion.

Eerst gingen wij naar het commandocentrum. Hier kunnen de mensen van PEC Zwolle en de politie alles goed in de gaten houden. Zelf mocht ik hier een camera met joystick besturen en mee op het veld en in het publiek kijken. Dit was erg cool. Ook mocht ik de grote tv camera bedienen. Ook mocht ik naar de skyboxen en de businessclub.

Daarna gingen we naar het veld waar ik met Calvin Verdonk op de foto mocht. Dit was erg leuk want Calvin kon ik al van Feyenoord. Daarna kroelen met Zwolfje....mmmm wat is die lekker zacht.

Toen ging de wedstrijd beginnen....wij zaten helemaal aan het veld op de blauwe stoelen naast de dug-out.

Helaas verloor PEC Zwolle maar Anass scoorde wel bijna. Na de wedstrijd kreeg ik nog een echte bal en mochten wij nog naar de persconferentie. Erg leuk om dit echt te zien.

Als afsluiting gingen wij naar het spelershome. Daar ben ik oa met Lars Veldwijk, Bram van Polen, Wout Brama en natuurlijk oud Feyenoorder Bart Schenkeveld op de foto geweest en heb ik handtekeningen van ze gehad.

Supportersclub, PEC Zwolle en Lareina heel erg bedankt voor deze super mooie middag. Ik vond het echt heel erg cool !

Groetjes van Jorn en ik kom gauw weer een keer !!