Naar nieuwsoverzicht

Supportersclub Zaalvoetbaltoernooi 2017

08-04-2017

 Ook dit seizoen organiseert de Supportersclub PEC Zwolle weer het jaarlijkse zaalvoetbal toernooi. Zaterdag 3 juni om 12:30 uur zal het toernooi, wat mede mogelijk gemaakt word door ‘L&M workwear’ van start gaan. Het toernooi zal wederom plaats vinden in de WRZV-hallen aan de Buitengasthuisstraat 8 te Zwolle.

Iedereen kan zich opgeven voor dit toernooi. De kosten bedragen € 60,00 euro per team. Er kunnen maximaal 15 teams meedoen aan het toernooi. Dit jaar zullen er waarschijnlijk ook gastteams mee doen. Wees er daarom dus snel bij, want VOL = VOL.

Het inschrijfformulier is te downloaden vanaf de internetsite, maar ook verkrijgbaar aan de bar in het supportershome of van de WRZV hallen. Het inschrijfformulier is in te leveren aan de bar in het supporterscafé tevens kan het inschrijfformulier worden ingeleverd aan de bar bij de WRZV hallen op maandag of woensdag . Inschrijven kan tot en met woensdag 24 mei. Er dient direct betaald te worden, want dan ben je verzekerd van meedoen.

Wil je alleen komen kijken? Dat kan en mag natuurlijk ook! Iedereen is van harte welkom op zaterdag 3 juni om 12.30 uur in de WRZV-hallen aan de Buitengasthuisstraat 8 te Zwolle.

Na afloop van het toernooi is de prijsuitreiking en een gezellige afsluiting van het toernooi met een zanger of DJ. Ook dit jaar hebben wij weer een fair Play cup, naast de beoordeling van de scheidsrechters is het ook mogelijk om via twitter te stemmen op de sportiefste ploeg. De hashtag wordt t.z.t bekend gemaakt.

Daarnaast hebben wij deze dag een leuke verloting met nog leukere prijzen! De opbrengst van het toernooi en de verloting willen wij inzetten voor het organiseren van jeugdactiviteiten voor onze kidsclub.

De Supportersclub hoopt (zoals altijd) op een sportief toernooi.