Naar nieuwsoverzicht

Supportersavond PEC Zwolle op donderdag 23 november

15-11-2017

Zwolle - Op donderdag 23 november 2017 organiseert de Supportersclub PEC Zwolle voor haar supporters weer de forumavond met spelers, staf en directie van PEC Zwolle.


Op deze avond is er de gelegenheid om al je vragen te stellen tijdens een aantal vragenrondes. Natuurlijk is het tussen de vragenrondes ook mogelijk om een praatje te maken of op de foto te gaan met je favoriete spelers.


De volgende spelers zijn aanwezig: Bram van Polen, Dirk Marcellis, Phillippe Sandler, Rick Dekker, Mustafa Saymak, Younes Namli, Kingsley Ehizibue en Youness Mokhtar.


Behalve spelers, kunnen de supporters ook kennismaken met hoofdtrainer John van ’t Schip en zal hij samen met Dwight Lodeweges en Gert Peter de Gunst plaatsnemen achter de tafel om vragen te beantwoorden. De avond staat onder leiding van Gerjos Weelink.


Iedere supporter of geïnteresseerde van de club is van harte welkom. Dus bedenk vast welke vragen je wilt stellen en kom op donderdagavond 23 november naar het Supporterscafé in het stadion. Aanvangstijd is 19.30 uur en het supporterscafé is open vanaf 19.00 uur.


Kun je niet aanwezig zijn, dan is er de mogelijkheid je vragen schriftelijk te stellen. Stuur een mail naar: [email protected]