Naar nieuwsoverzicht

Forumavond 20 april 2017

08-04-2017
Forumavond 20 april 2017

Zwolle - Op donderdag 20 april 2017 organiseert de Supportersclub voor haar supporters weer een forumavond met spelers, staf en directie van PEC Zwolle.

Op deze avond is er de gelegenheid om al je vragen te stellen tijdens een aantal vragenrondes. Natuurlijk is het tussen de vragenrondes ook mogelijk om een praatje te maken of op de foto te gaan met je favoriete spelers.

Op deze avond zijn de volgende spelers aanwezig: Mickey van de Hart, Kingsley Ehizibue, Bram van Polen, Dirk Marcellis, Django Warmerdam, Queensy Menig en Anass Achahbar 

Behalve spelers, zullen ook voorzitter Adriaan Visser, trainer Ron Jans en Gerard Nijkamp plaatsnemen achter de tafel om vragen te beantwoorden. De avond staat net als vorige editie onder leiding van Gerjos Weelink.

Iedere supporter of geïnteresseerde van de club is van harte welkom. Dus bedenk vast welke vragen je wilt stellen en kom op donderdagavond  20 april 2017 naar het Jupiler Supporterscafé in het stadion. Aanvangstijd is 19.30 uur en het supporterscafé is open vanaf 19.00 uur.

Kun je niet aanwezig zijn, dan is er de mogelijkheid je vragen schriftelijk te stellen. Stuur een mail naar: [email protected]