Supporterscafé

Ontstaan van het supportershome

Met de komst van een nieuw stadion was vanaf het begin duidelijk dat de Supportersclub na jaren noodgedwongen in noodvoorzieningen gehuisvest te zijn geweest ook kon gaan beschikken over een nieuw home.  

Dit ging niet geheel zonder slag of stoot. Tijdens de bouw van het stadion zijn we namelijk tot twee keer toe verhuisd naar een tijdelijke ruimte waar onze vrijwilligers hun uiterste best hebben gedaan het u naar de zin te maken.

Maar met behulp van oa. Huisman Bouw en Jupiler konden we uiteindelijk ook intrede nemen in ons schitterende nieuwe onderkomen.

Op 18 november 2009 werd ons nieuwe supportershome dan ook onder grote belangstelling, feestelijk geopend. 

Samen met onze vele vrijwilligers willen wij jou uitnodigen om eens een kijkje te nemen in ons supportershome om samen met je medesupporters een goed glaasje te drinken op de Zwolse overwinning

Uiteraard gelden in ons nieuwe onderkomen ook een aantal huisregels. Het bestuur van de Supportersclub PEC Zwolle heeft er alle vertrouwen in, dat een ieder deze regels dan ook goed na zal leven zodat we met zijn allen kunnen blijven genieten van dit schitterende supportershome.